Helsinki webmasterit ovat verkkokehittäjien ryhmä Helsingissä. He ovat luoneet www.helsinkiwebmasters.com -sivuston, jolle on koottu yhteen paikkaan kaikki helsinkiläisten webmastereiden ajankohtaiset projektit.

Sivustoa on päivitetty sisältämään uusia hankkeita, jotka ovat valmistuneet tai kehittäjien suunnittelemassa tälle vuodelle. Jokaisesta projektista on myös mielenkiintoisia kulissien takana olevia videoita, jotka havainnollistavat, kuinka he työskentelevät asiakkaidensa kanssa upeiden verkkosivustojen luomiseksi.

Vaikka verkko on kasvava ala, se ei ole vielä tarpeeksi kypsä tarjoamaan mukavat tulot kaikille sen parissa työskenteleville. Internetin kasvuvauhti on myös paljon hitaampaa kuin muutama vuosi sitten. Tämän seurauksena verkkovastaavat etsivät nyt vaihtoehtoisia tulonlähteitä taitojensa ja asiantuntemuksensa avulla.

Helsingissä webmasterit ovat luoneet useita projekteja, jotka tarjoavat mahdollisuuden ansaita rahaa verkkotaitojensa ja -asiantuntemuksensa avulla. Nämä projektit vaihtelevat verkkosivustojen tekemisestä palveluntarjoajina tai freelancerina verkkokurssien järjestämiseen e-kirjoina tai digitaalisena sisältönä. Näin he voivat joko jakaa taitojaan muiden kanssa tai käyttää niitä auttamaan ihmisiä oppimaan luomalla merkityksellistä ja arvokasta sisältöä.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle listan Helsingin webmastereiden toteuttamista projekteista.

Olemme työskennelleet verkkosivuilla Lapinlahden, Rovaniemen, Rajamäen ja Tuuloksen kaltaisille yrityksille. Huolehdimme myös heidän digitaalisista markkinointikampanjoistaan ja läsnäolostaan sosiaalisessa mediassa.

Kilpailu parhaasta HTML5-sivustosta

Ajan muuttuessa erilaisten taitojen tarve kasvaa. HTML5 on tullut jäädäkseen, ja vain parhaat sivustot säilyvät.

HTML5 on jännittävä verkkokehityskieli, joka muuttaa tapaa, jolla selain näkee verkkosivustot. HTML5:stä tuli trendikäs vuonna 2012, ja vuoteen 2014 mennessä siitä oli tullut web-suunnittelun de facto standardi. Kiinnostus tätä kieltä kohtaan on viime aikoina lisääntynyt, ja monet yritykset ovat kääntyneet sen puoleen, koska he haluavat luoda responsiivisia verkkosivustoja, jotka näyttävät hyvältä riippumatta siitä, minkä kokoisella näytöllä niitä katsotaan: kannettavalla tietokoneella, tabletilla, puhelimella tai pöytätietokoneella.

Nykyään on yli 8 miljoonaa HTML5:tä käyttävää verkkosivustoa, ja tämä määrä kasvaa edelleen eksponentiaalisesti. Siellä on paljon kilpailua – mutta Helsingin kaltaiset yritykset eivät näytä menettävän sen unta!

Parhaita HTML5-sivustoja ei ole helppo tehdä. Kilpailu on kovaa, eikä ole takeita siitä, että voitat pelin.

Helsingin kaupungin verkkosivuilla on ollut yli 4 miljoonaa kävijää sen julkaisun jälkeen lokakuussa 2017. On helppo ymmärtää, miksi he valitsivat Helsingin projektiinsa. Sivusto voitti myös eContent Award -palkinnon vuonna 2018, jonka Google jakaa Euroopan komission, ECMWEB:n ja mobiliGATE:n puolesta.

Jotkut alan suuret toimijat ovat ottaneet käyttöön uuden verkkoselausteknologian, jonka avulla he voivat luoda digitaalisia tuotteita, joilla on ainutlaatuinen muotoilu ja upea visuaalinen vetovoima – HTML5-sivustoja. Nämä verkkosivustot luodaan verkkotekniikoilla, kuten CSS3, JavaScript ja HTML5, samalla kun ne toimivat useilla eri laitteilla, kuten tietokoneilla, matkapuhelimilla, tableteilla jne.

Verkkosivujen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon erilaisia lähestymistapoja ja mahdollisuuksia. Yksi keskeinen lähestymistapa on ensin päättää, mikä verkkosivuston kohdeyleisö on ja mitä haluat sivustosi tekevän.

Monet yritykset suunnittelevat sivustonsa huolellisesti parhaan mahdollisen menestyksen saavuttamiseksi. Voit kuitenkin varmistaa, että yrityksesi hyödyntää täysimääräisesti hakukoneoptimointipalvelua sekä muita sijoitustapoja kuluttamatta liikaa aikaa ja vaivaa suunnitteluun.

Kilpailu parhaista HTML5-sivustoista on kovaa, ja monet yritykset yrittävät kaikkensa päästä eteenpäin. Tästä kilpailusta voi olla vaikeaa löytää ulospääsyä, koska monet muut sivustot kilpailevat huomiosta ja liikenteestä.